Assistència sociosanitària

El Centre de Dia de la residència El Recer

27/06/2014 0:00:00

A la residència geriàtrica El Recer oferim una versió renovada del concepte de Centre de Dia partint de l’optimització de les característiques de la institució. Els amplis espais ajardinats (més de 1200 metres quadrats, amb múltiples terrasses i la inmimnet instal.lació d’un hort adaptat a les necessitats dels grans), la privilegiada ubicació (molt propera a la platja i, per tant, l’esplèndid Passeig Marítim de Castelldefels), així com la funcionalitat dels interiors diàfans i amplis, permeten un temps d’esbarjo i confort que pocs centres poden igualar.

Aquestes característiques d’índole estructural cobren vida a través d’un equip professional motivat i expert en l’aprofitament de les possibilitats que comporta l’entorn i del rendiment de tots els serveis que,  tant els interns com els residents del Centre de Dia, tenen a la seva disposició en igualtat de condicions i drets.

Estem parlant dels menjars (cuina pròpia i menús especialitzats) i la higiène, de les opcions voluntàries, com activitats assitides amb gossos, arteràpia i reiki, de la participació a la vida cultural i festiva de la ciutat (Jornades de la Gent Gran), de les pròpies activitats de la residència, siguin events particularment sifnificatius (festes i celebracions temàtiques com, entre d’altres, les de Sant Joan o Nadal), siguin aniversaris i sants, siguin sessions d’acostament intergeneracional (Col.legi Bon Soleil).

Un jardí de més de 1200 metres quadrats     Múltiples i  mplies terrasses

L’atenció mèdica i d’infermeria les 24 hores vetlla pel bon estat de tots els residents i el servei psicogeriàtric desenvolupa les estratègies personalitzades per a la recepció dels nous residents (juntament amb el suport social i l’atenció familiar), a fi de facilitar la inclusió dels nous, els establiments de llaços interpersonals i la conexió de grup.

Per últim, és important subratllar la comoditat que representa per als familiars la flexibilitat en els horaris, la proximitat a Barcelona i la plena disponibilitat de tots els serveis del centre, així com la participació, en funció de les seves capacitats i sempre que el resident l’accepti, en tots els programes d’activitats que desenvolupa El Recer.

No desaprofiti l’oportunitat de veure les imatges de la nostra residència, tant interiors com exteriors, i de concertar una visita per assegurar-se de que les nostres paraules coincideixen amb els fets.

Servicios

Servicios socio-sanitarios y generales

Servicios

28/12/2012 0:00:00

La residencia geriátrica El Recer dispone de atención médica 24 horas y cuenta con los recursos necesarios y con un equipo interdisciplinar cualificado para ofrecer una atención integral y de calidad. Enfermería, fisioterapia, apoyo social, atención familiar, trabajador social, gestión documentación, culto religioso, acompañamientos visitas médicas, analíticas, cocina propia, peluquería, podología, excursiones, salidas, actividades, fiestas, convalecencias, estancias temporales, rehabilitación, higiene personal, postoperatorios, diferentes grados de dependencia, centro día, centro colaborador Generalitat

Servicios socio-sanitarios y generales
Servicios socio-sanitarios y generales

Centro de Día de la residencia El Recer

Servicios

25/04/2013 0:00:00

El Centro de Día de la residencia El Recer ofrece un programa de atención diurna especializado en ayudar a la persona en la realización de actividades básicas de la vida diaria en una de las mejores zonas residenciales de Castelldefels.

Centro de Día de la residencia El Recer
Centro de Día de la residencia El Recer

Instalaciones exteriores e interiores

Servicios

31/08/2016 0:00:00

Instalaciones exteriores e interiores

Instalaciones exteriores e interiores
Instalaciones exteriores e interiores

Quien somos?

Somos una residencia con la voluntad de ofrecerle calidad a nuestros residentes, bajo la supervisión de nuestro equipo que proporcionará un trato cálido, agradable y humano. Las instalaciones aporten un alto grado de comodidad y confort.

Residencia el Recer - Castelldefels puede llegar a ser una opción a no descartar si se está buscando una residencia orientada a la 3a edad y ancianos dependientes en las inmediaciones de Castelldefels. Si desea obtener información sobre la disponibilidad de plazas y precios, sólo tiene que ponerse en contacto con la dirección del centro. Te facilitarán la información que necesitas de forma inmediata.

Contáctanos

Instalaciones