Activitats

Festa de Tardor al Recer: Castanyada i Halloween

11/12/2014 0:00:00

El divendres 31 d’octubre per la tarda vam celebrar la festa de la Castanyada. Com és sabut està relacionada amb el Halloween, que és una celebració d’origen celta que es va difondre per quasi tota Europa i es va institucionalitzar en el segle VIII com Dia de Tots els Sants. D’aquí que, per donar-li un toc d’humor, el personal de la residència El Recer es caracteritzés amb disfresses al.lusives a aquestes arrells cèltiques.

La preparació va ser cuidadosa i va durar setmanes. Una expedició de la residència va sortir cap a Barcelona el 23 d’octubre amb la finalitat de proveïr-se dels ingredients per elaborar el gran berenar-sopar del 31. En paral.lel es van elaborar les bolses de tela confeccionades pels residents per als familiars, es van preparar els motius decoratius i tota la logística pel particular esdeveniment.

Disfresses en la festa de Tardor de 2014 a la residència El Recer de Castelldefels     Residents, familiars i personal de la residència El Recer en ple ball de la festa de Tardor

El berenar es va compondré de productes típics de la tradició: els nostres panellets d’elaboració pròpia, innovant amb un nou recobriment de xocolata que va fer les delicies dels assistents, boniatos, castanyes i  vi de moscatel.

Els panellets de El Recer de Castelldefels: m xima qualitat i cen per cen originals     José y Leo, als que agraim el que ens han fet gaudir a la festa de la Tardor de El Recer de Castelldefels

La festa, amenitzada per dos excel.lents músics, José i Leo, que ens van fer ballar sense parar, va ser terroríficament divertida!. Van participar els membres de l’equip del centre i els residents i familiars en un ambient d’humor, entreteniment i alegria. Destaquem la implicació de tots i les ganes de passar-ho bé.

Aprofitem l’ocasió per recordar que la gran part de les activitats descrites estàn registrades als àlbums de totos del nostre mur de Facebook (no fa falta estar suscrit per visionar les imatges), no s’ho perdin! També dediquem als familiars dels residents un butlletí de caràcter bimensual que recull les activitats que El Recer organitza per als seus propers. Poden sol.licitar l’enviament d’aquest butlletí remetent la seva adreça electrónica i nom complet a info@elrecer.com.

Servicios

Servicios socio-sanitarios y generales

Servicios

28/12/2012 0:00:00

La residencia geriátrica El Recer dispone de atención médica 24 horas y cuenta con los recursos necesarios y con un equipo interdisciplinar cualificado para ofrecer una atención integral y de calidad. Enfermería, fisioterapia, apoyo social, atención familiar, trabajador social, gestión documentación, culto religioso, acompañamientos visitas médicas, analíticas, cocina propia, peluquería, podología, excursiones, salidas, actividades, fiestas, convalecencias, estancias temporales, rehabilitación, higiene personal, postoperatorios, diferentes grados de dependencia, centro día, centro colaborador Generalitat

Servicios socio-sanitarios y generales
Servicios socio-sanitarios y generales

Centro de Día de la residencia El Recer

Servicios

25/04/2013 0:00:00

El Centro de Día de la residencia El Recer ofrece un programa de atención diurna especializado en ayudar a la persona en la realización de actividades básicas de la vida diaria en una de las mejores zonas residenciales de Castelldefels.

Centro de Día de la residencia El Recer
Centro de Día de la residencia El Recer

Instalaciones exteriores e interiores

Servicios

31/08/2016 0:00:00

Instalaciones exteriores e interiores

Instalaciones exteriores e interiores
Instalaciones exteriores e interiores

Quien somos?

Somos una residencia con la voluntad de ofrecerle calidad a nuestros residentes, bajo la supervisión de nuestro equipo que proporcionará un trato cálido, agradable y humano. Las instalaciones aporten un alto grado de comodidad y confort.

Residencia el Recer - Castelldefels puede llegar a ser una opción a no descartar si se está buscando una residencia orientada a la 3a edad y ancianos dependientes en las inmediaciones de Castelldefels. Si desea obtener información sobre la disponibilidad de plazas y precios, sólo tiene que ponerse en contacto con la dirección del centro. Te facilitarán la información que necesitas de forma inmediata.

Contáctanos

Instalaciones