Assistència sociosanitària

Recuperació post-operatòria i convalescència

11/12/2014 0:00:00

La recuperació postoperatòria i postraumática comporta un procés de convalescència a curt o llarg termini, en la que intervenen l’atenció professional i els mitjans adequats per a un bon resultat.

La residència geriàtrica el Recer té un equip professional multidisciplinar amb una gran experiència, el qual està compost pel doctor Pérez Torró, la psicòloga, infermera geriàtrica, fisioterapèuta i auxiliars d’infermeria.

L’esmentat equip es troba a disposició dels residents les 24 hores del dia.

Per a la millora d’aquesta convalescència, s’acorda un pla de cures juntament al resident, si és possible i la familia. Per això el centre compte amb el material, dispostius i tècniques adequades:

 • Matalassos antiescares
 • Tractament antiúlceres (com olis i gels especials)
 • Sessions de fisioteràpia personalitzada
 • Sessions de rehabilitació i fortaliment muscular
 • Cures
 • Higiène i canvis posturals
 • Nutrició i dietes individualitzades
 • Control del dolor i medicació
 • Guany funcional i millora de la mobilitat
 • Intervencions i maneig en trastorns del comportament, depressió i baixa autoestima

Un jardí de més de 1200 metres quadrats en una de les millors zones residencials de Castelldefels     Múltiples i mplies terrasses a 200 metres de la platja de Castelldefels

Abans de finalitzar, considerem oportú  detallar un factor molt rellevant dels processos de recuperació que gestiona  la residència el Recer i és l’estreta cooperación amb el CAP de Can Bou i els professionals de l’esmentat centre. Existeix una fluïda i ben estructurada col.laboració en la que es coordinen les visites a especialistes, sol.licituds i modificacions de receptes electròniques, així com analítiques i proves complementàries, juntament a les sol.licituds de serveis i ambulàncies.

Aprofitem l’ocasió per recordar que les activitats descrites en aquesta secció d’Actualitat estàn registrades  en els àlbums de fotos del nostre mur de  Facebook (no fa falta està sucrit per visionar les imatges i llegir els textos), no s’ho perdin! També dediquem als familiars dels residents un butlletí de carácter bimensual que recull les activitats que El Recer organitza per (i amb) els seus coneguts. Poden sol.licitar l’enviament d’aquest bullletí remetent la seva adreça electrònica i nom complet a info@elrecer.com

Servicios

Servicios socio-sanitarios y generales

Servicios

28/12/2012 0:00:00

La residencia geriátrica El Recer dispone de atención médica 24 horas y cuenta con los recursos necesarios y con un equipo interdisciplinar cualificado para ofrecer una atención integral y de calidad. Enfermería, fisioterapia, apoyo social, atención familiar, trabajador social, gestión documentación, culto religioso, acompañamientos visitas médicas, analíticas, cocina propia, peluquería, podología, excursiones, salidas, actividades, fiestas, convalecencias, estancias temporales, rehabilitación, higiene personal, postoperatorios, diferentes grados de dependencia, centro día, centro colaborador Generalitat

Servicios socio-sanitarios y generales
Servicios socio-sanitarios y generales

Centro de Día de la residencia El Recer

Servicios

25/04/2013 0:00:00

El Centro de Día de la residencia El Recer ofrece un programa de atención diurna especializado en ayudar a la persona en la realización de actividades básicas de la vida diaria en una de las mejores zonas residenciales de Castelldefels.

Centro de Día de la residencia El Recer
Centro de Día de la residencia El Recer

Instalaciones exteriores e interiores

Servicios

31/08/2016 0:00:00

Instalaciones exteriores e interiores

Instalaciones exteriores e interiores
Instalaciones exteriores e interiores

Quien somos?

Somos una residencia con la voluntad de ofrecerle calidad a nuestros residentes, bajo la supervisión de nuestro equipo que proporcionará un trato cálido, agradable y humano. Las instalaciones aporten un alto grado de comodidad y confort.

Residencia el Recer - Castelldefels puede llegar a ser una opción a no descartar si se está buscando una residencia orientada a la 3a edad y ancianos dependientes en las inmediaciones de Castelldefels. Si desea obtener información sobre la disponibilidad de plazas y precios, sólo tiene que ponerse en contacto con la dirección del centro. Te facilitarán la información que necesitas de forma inmediata.

Contáctanos

Instalaciones