Activitats

Les festes de Carnestoltes 2015 a la residència El Recer

24/04/2015 0:00:00

L’agenda d’activitats del mes de febrero a la residència geriàtrica El Recer de Castelldefels ha estat de nou molt completa. Les dates més assenyalades van ser el dia de Sant Valentí i, especialmente, les celebracions que van tenir lloc durant les Festes de Carnestoltes 2015, que aquest any s’han avançat, quan encara no s’havien oblidat el sabor del torrons del Nadal passat.

Ensa avancem cronològicament i comencem pel Dia de Sant Valentí, 14 de febrer, que es va celebrar amb el visionat d’una pel.lícula de tall romàntic, Amelie (2001), molt a to amb la xocolatada i els dolços melindros amb els que es van delectar els nostres residents.

Els alumnes del col.legi Bon Soleil exhibeixen la seva divertida inventiva durant el concurs de disfresses davant el jurat compost pels residents del Recer     Moment crític: el jurat del Recer debatent la seva decisió sobre els premis del concurs de disfresses del col.legi Bon Soleil

La prèvia del carnestoltes, com ara diuen  en l’argot futbolístic, va tenir lloc el 12 de febrero com el dijous gras, sota els bons auspicis de la màgica ingesta de la clàssica truita de butifarra d’ous i la coca de llardons.

Vam iniciar la programació del Carnestoltes el diverdres pel matí, dia 13. Continuant la col.laboració amb el col.legi Bon Soleil, alguns del nostres residents van formar part del jurat que va decidir quines eren les disfresses més originals i millor elaborades pels grups dels nens. Va ser una experiencia increíble en la que van disfrutar tant petits com grans. Els nostres residents van estar exquisidament atesos pels alumnes, pendents d’ells en tot momento i amb nombroses mostres d’amabilitat i afecte. Agraïm de nou des d’aquí la col.laboració i generositat dels professors i de la dirección del centre educatiu.

Disfresses inspirades en la sèrie dels gira-sols de Van Gogh en el ball de Carnestoltes de 2015 a la residència geri trica El Recer de Castelldefels     Ball de Carnestoltes de 2015 a la residència geri trica El Recer de Castelldefels

A la tarda, va tenir lloc la nostra Festa de Carnestoltes. Inspirats en la famosa sèrie de quadres sobre gira-sols, obra del extraordinari pintol holandés Van Gogh, residents, familiars i personal, caracteritzats de gira-sols, disfrutem d’una estupenda tarda en la que no van faltar la música de Leo ni la diversió.

El diumenge a la tarda, dia 15, va tenir lloc el concurs de disfresses de la Gent Gran al Centre Frederic Mompou de Castelldefels. Una representació del Recer va acudir al recinte amb els seus membres caracteritzats a partir de les idees inspirades pel famós conte de la “Blancanieves y los Siete Enanitos”. Vam causar sensació! I vam rebre elogioses paraules en les que van agraïr la nostra participación, donat que cada any, des de fa ja uns quants, acudim a aquesta cita que és tan especial per a nosaltres. Com la resta dels assistents, vam estar acompanyats per l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, qui apareix fotografiat al costat del grup.

Residents del Recer al concurs de disfresses de la Gent Gran al centre Frederic Mompou de Castelldefels     Els residents de l'El Recer preparen, amb Balú i Robin i els voluntaris de la Fundació Trifolium, l'enterrament de la sardina al Passeig Marítim de Castelldefels

Tal i com diu la tradició, el matí del dimecres de cendra vam efectuar un peregrinatge fins la platja per procedir a l’enterrament de la sardina, amb la poma i el dol que exigeix el reglament de carnestoltes. Ens han acompanyat Balú i Robin, les nostres mascotes favorites, amb els voluntaris de la Fundació Trifolium. Al migdia hem gaudit una riquíssima sardinada. I així vam donar per finalitzat el Carnestoltes 2015.

Aprofitem l’ocasió per recordar que les activitats descrites a les seccions d’Actualitat i Serveis estàn enregistrades als àlbums de fotos del nostre mur de Facebook (no fa falta estar subscrit per visionar les imatges i llegir els textos), no s’ho perdin! També dediquem als familiars dels residents un butlletí de caràcter bimensual que recull les activitats que El Recer organitza per (i amb) els seus familiars. Poden sol.licitar l’enviament d’aquest butlletí remetent la seva dirección de correu elctrònic i nom complet a info@elrecer.com.

Servicios

Servicios socio-sanitarios y generales

Servicios

28/12/2012 0:00:00

La residencia geriátrica El Recer dispone de atención médica 24 horas y cuenta con los recursos necesarios y con un equipo interdisciplinar cualificado para ofrecer una atención integral y de calidad. Enfermería, fisioterapia, apoyo social, atención familiar, trabajador social, gestión documentación, culto religioso, acompañamientos visitas médicas, analíticas, cocina propia, peluquería, podología, excursiones, salidas, actividades, fiestas, convalecencias, estancias temporales, rehabilitación, higiene personal, postoperatorios, diferentes grados de dependencia, centro día, centro colaborador Generalitat

Servicios socio-sanitarios y generales
Servicios socio-sanitarios y generales

Centro de Día de la residencia El Recer

Servicios

25/04/2013 0:00:00

El Centro de Día de la residencia El Recer ofrece un programa de atención diurna especializado en ayudar a la persona en la realización de actividades básicas de la vida diaria en una de las mejores zonas residenciales de Castelldefels.

Centro de Día de la residencia El Recer
Centro de Día de la residencia El Recer

Instalaciones exteriores e interiores

Servicios

31/08/2016 0:00:00

Instalaciones exteriores e interiores

Instalaciones exteriores e interiores
Instalaciones exteriores e interiores

Quien somos?

Somos una residencia con la voluntad de ofrecerle calidad a nuestros residentes, bajo la supervisión de nuestro equipo que proporcionará un trato cálido, agradable y humano. Las instalaciones aporten un alto grado de comodidad y confort.

Residencia el Recer - Castelldefels puede llegar a ser una opción a no descartar si se está buscando una residencia orientada a la 3a edad y ancianos dependientes en las inmediaciones de Castelldefels. Si desea obtener información sobre la disponibilidad de plazas y precios, sólo tiene que ponerse en contacto con la dirección del centro. Te facilitarán la información que necesitas de forma inmediata.

Contáctanos

Instalaciones