Assistència sociosanitària

Servei permanent de perruqueria de El Recer

18/02/2015 0:00:00

L’aspecte físic de les residents en general influeix en el seu estat anímic. L’estabilitat psicològica dels grans és una condició clau en la seva salut i capacitat de mantener la forma física i bona disposició per encarar l’avanç dels dies i els nous projectes i activitats que programa la residència. Per això és necessari  animar-los a que tinguin cura d’aquesta presencia proporcionant-los les dependències e intal.lacions adequades. La perruqueria de la residència geriàtrica El Recer, pel seu caràcter permanent i els seus horaris (de les 9:30 a 16:00h tots els dies laborables) és l’espai idoni per aquestes funcions i altres que van associades.

Com qualsevol perruqueria professional, la de El Recer compta amb el ventall de serveis que s’exigeixen i que també estàn a disposició de tots aquells usuaris del Centre de Dia:

  • Rentar i marcar
  • Tallar, assecar i modelar
  • Tints, metxes i permanents
  • Reestructuracions per a cabells dèbils
  • Maquillatge
  • Manicura i pedicura
  • Depilació facial
  • Afaitat per a homes

Un contacte tan estret i permanent permet que els professionals puguin efectuar un seguiment individualitzat de l’estat de cada resident que acudeix regularment a aquest servei. Es demostra que, a més a més de la importancia de que les persones grans no es vegin obligats a desplaçar-se i de que el personal que l’atén no sigui eventual o externalitzat, el caràcter fixe de la perruqueria té avantatges trascendentals.

Perruqueria permanent de la residència geri trica El Recer de Castelldefels    

És un lloc de referència que sempre hi és, que resulta molt familiar per les persones grans, a on se senten individualment atesos. Es tracta d’un espai que dona seguretat, que permet la xarrada distesa, l’encreuament d’afectes i que estimula la confiança. Aquesta seguretat i confiança permeten l’observació minuciosa i estrictament personalitzada de l’estat de salut i ànim dels que requereixen el servei. El personal que el porta a terme, a més d’estar dotat de la competencia professional requerida pel seu treball, es troba capacitat per indagar, involucrant-se en el benestar físic i anímic del resident. Perquè no només s’examina l’estat del seu cabell, cuir cabellut i pell de les seves extremitats, per a la cura del seu estat físic, sinó que també es pot apreciar molt de a prop el comportament, la movilitat, la parla i l’ànim.

A la residència geriàtrica El Recer, a més del personal dedicat a vetllar per la salut, l’alimentació, la higiène, la situació psicológica, l’entreteniment i estímul dels residents, entre d’altres serveis, existeix un espai en el que,  amb la deguda reserva i confidencialitat, es poden detectar detalls significatius que obrin el ventall de possibilitats d’observació i atenció de les persones grans d’una forma natural i en un ambient de sociabilitat relaxat i familiar.

Aprofitem l’ocasió per recordar que la major part de les activitats descrites estàn registrades als  àlbums de fotos de nostre mur de Facebook (no fa falta estar suscrit per visionar les imatges), no s’ho perdin! També dediquem als familiars dels residents un botlletí de caràcter bimensual que recull les activitats que El Recer organitza per als seus familiars. Pot sol.licitar l’enviament d’aquest butlletí remetent la seva adreça de correu electrònic i nom complet a info@elrecer.com.

Servicios

Servicios socio-sanitarios y generales

Servicios

28/12/2012 0:00:00

La residencia geriátrica El Recer dispone de atención médica 24 horas y cuenta con los recursos necesarios y con un equipo interdisciplinar cualificado para ofrecer una atención integral y de calidad. Enfermería, fisioterapia, apoyo social, atención familiar, trabajador social, gestión documentación, culto religioso, acompañamientos visitas médicas, analíticas, cocina propia, peluquería, podología, excursiones, salidas, actividades, fiestas, convalecencias, estancias temporales, rehabilitación, higiene personal, postoperatorios, diferentes grados de dependencia, centro día, centro colaborador Generalitat

Servicios socio-sanitarios y generales
Servicios socio-sanitarios y generales

Centro de Día de la residencia El Recer

Servicios

25/04/2013 0:00:00

El Centro de Día de la residencia El Recer ofrece un programa de atención diurna especializado en ayudar a la persona en la realización de actividades básicas de la vida diaria en una de las mejores zonas residenciales de Castelldefels.

Centro de Día de la residencia El Recer
Centro de Día de la residencia El Recer

Instalaciones exteriores e interiores

Servicios

31/08/2016 0:00:00

Instalaciones exteriores e interiores

Instalaciones exteriores e interiores
Instalaciones exteriores e interiores

Quien somos?

Somos una residencia con la voluntad de ofrecerle calidad a nuestros residentes, bajo la supervisión de nuestro equipo que proporcionará un trato cálido, agradable y humano. Las instalaciones aporten un alto grado de comodidad y confort.

Residencia el Recer - Castelldefels puede llegar a ser una opción a no descartar si se está buscando una residencia orientada a la 3a edad y ancianos dependientes en las inmediaciones de Castelldefels. Si desea obtener información sobre la disponibilidad de plazas y precios, sólo tiene que ponerse en contacto con la dirección del centro. Te facilitarán la información que necesitas de forma inmediata.

Contáctanos

Instalaciones