Activitats

Festes de Nadal 2014 a la residència El Recer

18/02/2015 0:00:00

Si a la celebració de la Castanyada i Halloween es van superar totes les previsions sobre l’afluència de familiars i amics dels residents, en aquest Nadal de 2014, que com tots els anys es van preparar a consciència a la residència El Recer, l’aforament es va quedar realment curt, tot i que no va faltar res. Alegria, bon humor, viandes, begudes, participación, juntament a aquells moments estelars tan característics, van ser sembrats pels que ens tenen acostumats: residents, dirección i equip humà del centre.

Catifa vermella del IV Festiva lde Cinema El Recer Castelldefels: “Tarda de Contes” (2014)     Grup de residents i personal, juntament a la mascota Balú, als jardins de la residència El Recer de Castelldefels, celebrant el Nadal (2014)

La jornada capdaventera d’aquestes dates, com passa des de fa quatre anys, va ser la del divendres 19 amb la projecció de la “Tarda de Contes”, en la que ja és la IV edició del llegendari Festival de Cinema del Recer, un clàssic del circuit internacional de Sèptim Art. Tots els membres de la residència, perfectament caracteritzats i amb els seus papers dominats amb detall, en mig d’una escenografía ajustada a les necessitats fílmiques més exigents, van participar amb decisió i entrega en els enregistraments dels contes de Hans Christian Andersen i els germans Grimm, entre d’altres grans autors d’aquests breus, divertits i alliçonadors relats. El resultat van ser 50 minuts de filmació, projectats en mig de gresca, riallades i cops d’humor, amb anuncis espurnejants i una cançó final.

Durant l’acte, va tenir lloc l’entrega de diplomes i un petit obsequi a tots i cadascun dels participants en el concurs de les felicitacions de la residència geriàtrica El Recer. El premi guanyador, i corresponent diploma acreditatiu, el va rebre Marta González Ortí, néta de la Sra. Olvido Rodríguez.

Representació del Music Hall a c rrec de Els Principiants de Castelldefels a la residència El Recer durant el Nadal de 2014     Actuació de la Coral de la Gent Gran de Brugués a la residència El Recer de Castelldefels durant el Nadal de 2014

Les activitats dedicades a aquest període tan entranyable de l’any ja havien començat el dia 15 amb la misa nadalenca, a la qual va seguir el dimarts, dia 16, una representació de Music Hall a càrrec del grup Els Principiants de Castelldefels, grup que van ocupar l’escena amb cançons de Mocedades, Raphael, Victor Manuel i Ana Belén, fragments de sarsueles i nadales, als que es va unir molt animada tota la concurrència.

El dimecres 17, es va celebrar una entretinguda tarda de Bingo especial de nadal amb diferents premis. Y el 18 la Coral de la Gent Gran de Brugués de Gavà va entonar amb gran qualitat vocal nadales i cançons tradicionals de la terra catalana. L’última actuació abans de les celebracions de cap d’any es va produïr el dilluns, dia 22, amb el recital de nadales de la Coral Infantil Ventijol de Castelldefels, grup que va delectar als presents amb les seves estupendes interpretacions.

Actuació de la Coral Infantil Ventijol de Castelldefels a la residència El Recer durant el Nadal de 2014     Marta González Orti rep el premi del Concurs residència El Recer a la millor postal de Nadal de mans del Doctor Pérez Torró

Els dies més assenyalats d’aquest període, del 24 al 26, van estar presidits per les delícies gastronòmiques, com els menús especials de Nit de Nadal (Mil flors amb pernil laminat, volován amb cocktail de marisc i Mousse de llimona a les fines herves), Nadal (Sopa de galets, Pollastre rustit i Profiterols de nata banyants amb xocolata calenta) i Sant Esteve (Canelons, LLuç amb cloïsses i pèsols i Pinya de postres). Sempre comptant amb una copita de cava per brindar per unes festes molt feliços i participatives per a tots, residents, familiars, equip humà i dirección del Centre.

Aprofitem l’ocasió per recordar que la major part de les activitats descrites estàn registrades als  àlbums de fotos de nostre mur de Facebook (no fa falta estar suscrit per visionar les imatges), no s’ho perdin! També dediquem als familiars dels residents un botlletí de caràcter bimensual que recull les activitats que El Recer organitza per als seus familiars. Pot sol.licitar l’enviament d’aquest butlletí remetent la seva adreça de correu electrònic i nom complet a info@elrecer.com.

Servicios

Servicios socio-sanitarios y generales

Servicios

28/12/2012 0:00:00

La residencia geriátrica El Recer dispone de atención médica 24 horas y cuenta con los recursos necesarios y con un equipo interdisciplinar cualificado para ofrecer una atención integral y de calidad. Enfermería, fisioterapia, apoyo social, atención familiar, trabajador social, gestión documentación, culto religioso, acompañamientos visitas médicas, analíticas, cocina propia, peluquería, podología, excursiones, salidas, actividades, fiestas, convalecencias, estancias temporales, rehabilitación, higiene personal, postoperatorios, diferentes grados de dependencia, centro día, centro colaborador Generalitat

Servicios socio-sanitarios y generales
Servicios socio-sanitarios y generales

Centro de Día de la residencia El Recer

Servicios

25/04/2013 0:00:00

El Centro de Día de la residencia El Recer ofrece un programa de atención diurna especializado en ayudar a la persona en la realización de actividades básicas de la vida diaria en una de las mejores zonas residenciales de Castelldefels.

Centro de Día de la residencia El Recer
Centro de Día de la residencia El Recer

Instalaciones exteriores e interiores

Servicios

31/08/2016 0:00:00

Instalaciones exteriores e interiores

Instalaciones exteriores e interiores
Instalaciones exteriores e interiores

Quien somos?

Somos una residencia con la voluntad de ofrecerle calidad a nuestros residentes, bajo la supervisión de nuestro equipo que proporcionará un trato cálido, agradable y humano. Las instalaciones aporten un alto grado de comodidad y confort.

Residencia el Recer - Castelldefels puede llegar a ser una opción a no descartar si se está buscando una residencia orientada a la 3a edad y ancianos dependientes en las inmediaciones de Castelldefels. Si desea obtener información sobre la disponibilidad de plazas y precios, sólo tiene que ponerse en contacto con la dirección del centro. Te facilitarán la información que necesitas de forma inmediata.

Contáctanos

Instalaciones